Trustpilot
0882-SlowMe-Logo-0723
final-logo-louise-tillitz-2000-2000px
Logo_primær
MariaFahlen-Logo-Coal

Samarbejdspartnere

Jeg er en del af et dedikeret team af fagfolk, der stræber efter at forbedre vores klienters helbred og livskvalitet. Vi tror på en helhedsorienteret tilgang til behandling, der kombinerer vores ekspertise for at sikre det bedst mulige resultat.


Helt konkret samarbejder jeg med FysioHuset Nyborg og SLOWME Psykologpraksis, Komplementær Hormonterapeut Maria Fahlen og Akupunktør og Zoneterapeut Charlotte Handberg.


Vores samarbejde giver os mulighed for at henvise vores klienter til yderligere behandling og tilpasse deres forløb efter deres individuelle behov og ressourcer.

Vi tror på, at en kombineret behandling kan bidrage til en overordnet forbedring af helbredet, både mentalt, psykisk og fysisk, samt øge livskvaliteten.


Vi vægter klienternes trivsel højt og tilbyder koordinering med andre behandlere efter behov, hvilket sikrer et sammenhængende og effektivt forløb. Det er vigtigt for os at understrege, at vi ikke har økonomiske interesser i de virksomheder eller behandlere, vi henviser til. Vores primære mål er altid at sikre vores klienters bedste velbefindende.