Trustpilot

Videotestimonials

Maria

Klientudtalelser

Jeg er en 29 årig kvinde, som siden jeg var lille, har haft angst og ocd - det har været der så længe, at jeg ikke kan huske at det har været anderledes. Jeg har gennem tiden gået til mange forskellige behandlinger i både psykiatrien og hos privatpraktiserende, som alle på hver deres måde har hjulpet mig til at leve bedst muligt med de udfordringer der følger med den slags diagnoser, i den alder jeg har haft på daværende tidspunkter....

Jeg har for nuværende været til tre behandlinger ved ‘Kropsterapi ved Freja Katrine’. Jeg var blevet anbefalet at prøve hende, da jeg døjer med lænde og nakke smerter.

Dette har jeg på ingen måde fortrudt, må nok indrømme at Freja på tre gange er kommet længere med mine smerter end 24 gange ved kiropraktor og alm. massage har kunnet!

Det at hun kommer rundt om både krop og sind er ganske enkelt fantastisk, for det hele hænger sammen! Jeg er gået derfra hver gang med noget jeg kan arbejde videre med hjemme, ting jeg kan afprøve for at afhjælpe mine smerter og mit rod i hovedet!

Freja har en super behagelig tilgang til sit fag og sine klienter, jeg var tryg fra første minut!

De varmeste anbefalinger fra mig!

/ Bettina