Trustpilot

Videotestimonials

Maria

Klientudtalelser

Jeg har for nuværende været til tre behandlinger ved ‘Kropsterapi ved Freja Katrine’. Jeg var blevet anbefalet at prøve hende, da jeg døjer med lænde og nakke smerter.

Dette har jeg på ingen måde fortrudt, må nok indrømme at Freja på tre gange er kommet længere med mine smerter end 24 gange ved kiropraktor og alm. massage har kunnet!

Det at hun kommer rundt om både krop og sind er ganske enkelt fantastisk, for det hele hænger sammen! Jeg er gået derfra hver gang med noget jeg kan arbejde videre med hjemme, ting jeg kan afprøve for at afhjælpe mine smerter og mit rod i hovedet!

Freja har en super behagelig tilgang til sit fag og sine klienter, jeg var tryg fra første minut!

De varmeste anbefalinger fra mig!

/ Bettina

Fantastisk oplevelse som alle bør give sig selv. Hyggelige omgivelser og Freja er nærværende, lyttende og man føler sig 100 % i centrum. Jeg har bestemt kunne mærke en forbedring i krop og sind.


Hilsen Lisbeth

Freja får mine bedste anbefalinger. Med hendes kompetencer inden for de forskellige massageteknikker og fokus på åndedræt frigjorde hun mit hold i ryggen og de støste spændinger lagde sig efter endt session.

/ Didde

Forkæl dig selv med kropsterapi ved Freja Katrine


Freja har hjulpet mig flere gange med at løsne spændinger. Jeg er stor fan af hendes holistiske tilgang, hvor vi i fællesskab afsøger, hvad der kan forudsagde og påvirke ondt i kroppen. Både fysisk og psykisk.


Hver gang er jeg blevet inspireret til nye ting jeg kan gå hjem og teste af. Og på den måde lytte til min krops signaler. Så stor anbefaling herfra, hvis du vil være god ved dig selv.


Hilsen Stinne

Freja har gjordt en STOR forskel .. 4 gange kiopaktor så kom jeg til Freja 1 gang.. så var det bedre ind de 4 gange jeg var til kiopaktor ❤️👏🏻👏🏻👏🏻Hun får 5 stjerner herfra 🇩🇰🇩🇰🇩🇰

/ Krista Thorsen


Jeg er en 29 årig kvinde, som siden jeg var lille, har haft angst og ocd - det har været der så længe, at jeg ikke kan huske at det har været anderledes. Jeg har gennem tiden gået til mange forskellige behandlinger i både psykiatrien og hos privatpraktiserende, som alle på hver deres måde har hjulpet mig til at leve bedst muligt med de udfordringer der følger med den slags diagnoser, i den alder jeg har haft på daværende tidspunkter....

Mine aller varmeste anbefalinger.

I det seneste halve år har jeg været klient hos Freja - både sporadisk og i forløb. Jeg har prøvet flere behandlingsmetoder og behandlere, og Freja er absolut en af de dygtigste.


Hendes tilgang til kroppen er holistisk men også dejligt pragmatisk og konkret. Jeg imponeres, hver gang hun mærker vibrationer og spændingsfelter i min krop, som jeg ikke selv har identificeret endnu, og jeg føler mig "gennemarbejdet" efter en behandling.I sessionen får jeg også ofte konkrete øvelser med, som jeg kan foretage hjemme samt god sparring ift. tilgange til krop og sjæl i livet generelt.


Jeg har været og er stadig enormt glad for at få behandlinger hos Freja. Jeg kan kun give hende mine allerbedste anbefalinger!


Christina N.

Utrolig stor anbefaling herfra!

Jeg henvendte mig i forbindelse med mine forberedelser til en større sportslig præstation.Og det var da helt klart det rette valg af komme i hænderne på Freja Katrine. Jeg håbede på at kunne give min krop og mit sind lidt ro og ligevægt, inden jeg vidste den skulle præstere på både mentalt og fysisk højt plan. Og det lykkedes jeg virkelig med sammen med Freja Katrine.


I mit forløb hos Freja Katrine oplevede jeg en balance, ro og velvære, som jeg ikke har følt før. Jeg lærte min krop bedre at kende, forstået på den måde, at jeg har fået en større bevidsthed om min krop, samt jeg føler mig bedre i stand til at mærke og reagere på dens signaler. Og Freja Katrine blev hurtig opmærksom på nogle fysiske og mentale ting, der kunne optimeres på, herunder bedre og dybere vejrtrækninger.


Virkelig effektive optimereringer, som nu er integreret og giver effekt på mange planer. Det er svært helt at forklare, hvad der sker i kroppen, andet end det føles rart og rigtigt. Og jeg har følelsen af, at min krop har fundet sig selv og er blevet synkroniseret fysisk og mentalt med sig selv, på en helt anden måde en tidligere.


En fantastisk følelse!Freja Katrine er nærværende, yderst kompetent, rolig, fokuseret, tillidsvækkende, samt hun tør udfordre med reflekterende spørgsmål, der giver stof til eftertanke.Jeg har været virkelig glad for mit forløb hos Freja Katrine og jeg vil anbefale det til alle. Og jeg fortsætter hos Freja, det er stærkt vanedannende.

Hilsen Line

Meget behagelig og professionel behandling af Freja.Bedste anbefaling fra mig der var ret skeptisk inden start.

Hilsen Stine Clausen