Trustpilot

Hvad er kropsterapi

Tillid

Kroppens reaktion

Eksamensangst

Hvad er kropsterapi

Kropsterapi er en form for massage, som håndterer både kroppen og sindet.

Når du har ondt i kroppen, bliver dit sind og dine tanker påvirket. Omvendt kan tunge tanker eller et fyldt hoved sætte sig som spændinger i din krop.


Behandlingsformen er en dybdegående massage. Den kombinerer de bedste redskaber og teknikker fra fysioterapien, osteopatien, zoneterapien, psykologien, de 5 elementer fra den kinesiske medicin samt dyb forståelse for nervesystemet og hjernens funktion, kombineret med kroppens fysiske funktioner. Kropsterapien er god for dig, der har der smerter i muskler og led. Det kan skyldes gigt, uhensigtsmæssig livsstil, dårlige arbejdsstillinger, sportsskader og meget andet. 


Kropsterapien er også god for dig, der lider af angst, stress, kroniske lidelser og søvnbesvær. Behandlingen kan være med til at skabe rum for ro, velvære, nærvær, kropsbevidsthed og være med til at fremme sundhed og livskvalitet. Når man går igang med at arbejde med en side af sig selv, skaber det ofte et fokus på, hvad der ellers kan trænge til en kærlig hånd. Kropsterapien hjælper med at udvikle en større bevidsthed omkring dig selv, din krop og dine handle- og tankemønstre. Når du bliver mere bevidst om dig selv, vil du være i stand til at skabe retning og stabilitet i dit eget liv, samt forebygge skavanker der kan være udtryk for ubalancer. På den måde, hjælper du  dig selv til at blive den bedste udgave af dig.


I kropsterapien symptombehandler jeg  ikke. Jeg arbejder med det hele menneske og forsøger at finde frem og ind til ubalancen. I nogle tilfælde er et tværfagligt samarbejde en god og effektiv kombination. 

En behandling varer 50 minutter.

Til behandlingen skal du medbringe dit eget lagen og et tæppe med.

 

Første gang, du kommer, vil vi bruge ekstra tid på at tale sammen, så der er et godt fundament at starte din behandling på.

 

Afregning foregår via MobilPay efter behandlingen.

Behandlingen